Parlux DIGITALYON

Parlux DIGITALYON

13.07.2022

НОВИНКАParlux DIGITALYON – це нове покоління професійних фенів, створених для більш легкої та ефективної роботи для найвибагливіших майстрів та стилістів. Зберігаючи найвищу якість та професіоналізм, які відрізняють фени Parlux протягом більше 40 років, новий Parlux DIGITALYON відрізняється ультра-сучасними технологіями та покращеними характеристиками, які дозволили досягти неймовірної продуктивно..

Акція Halloween 2020 - магазин Parlux

Акція Halloween 2020 - магазин Parlux

27.10.2020

Halloween 2020Захід сонця починається з 18 годиниЗалітай до нас у магазин після заходу сонця та отримуй "жахливу знижку" на товари улюблених брендів.Використовуй купон з кодом HALLOWEEN та отримуй жахливу знижку при оформлені замовлення. * Акція діє по 31 жовтня..

Знизьте рівень шуму з аксесуаром для фена Parlux!

Знизьте рівень шуму з аксесуаром для фена Parlux!

20.11.2014

Італійська компанія Parlux є автором ексклюзивного аксесуару - запатентованого пристрою для зниження рівня шуму Parlux Melody Silencer, який викликав фурор серед професіоналів.Шумознижуюча насадка Parlux Melody Silencer дозволяє знижувати рівень шуму і вібрацій при використанні професійного фена для волосся Parlux на 45%. Відповідно, це забезпечить комфорт і спокій вам, вашим близьким і клієнтам! ..

SALON INTERNATIONAL І ALTERNATIVE HAIR SHOW 2014: PARLUX завжди в тренді!

SALON INTERNATIONAL І ALTERNATIVE HAIR SHOW 2014: PARLUX завжди в тренді!

19.10.2014

ALTERNATIVE HAIR SHOW 2014 року - це лондонське шоу завжди є важливим заходом в календарі стилістів, а значить, торгова марка PARLUX обов'язково візьме участь в таку важливу подію, де можна презентувати нові продукти і підтримати комунікацію зі старими і новими клієнтами. На стенді Parlux в цьому році акцент був зроблений на фені Parlux 385 PowerLight® Light Blue Emerald - нової колірної версії вс..

Особливості професійних фенів для волосся Parlux

Особливості професійних фенів для волосся Parlux

03.10.2014

Компанія Parlux багатогранно підходить до створення своєї продукції, особливо професійних фенів для волосся Parlux, намагаючись використовувати всі сучасні технологічні рішення в цій області.Кераміка з іонізацієюПроводячи постійні дослідження та розробки, Парлюкс прагне збільшувати потенціал своєї продукції. Протягом багатьох років вводилися різні технології, і зараз найбільш затребуваною в констр..

Фен Parlux PowerLight 385 як коштовність

Фен Parlux PowerLight 385 як коштовність

19.08.2014

Новинка від відомого італійського виробника перукарських інструментів - фен Парлюкс як коштовність. Презентація фена Parlux 385 PowerLight на виставці Cosmoprof-2014 в Італії принесла сюрпризи для шанувальників італійської торгової марки. Вподобана модель фена була представлена в новому відтінку - Light Blue Emerald.Стильний, свіжий і яскравий колір смарагду (саме так перекладається назва нового в..

Parlux 385 - відтінки фуксії в ваших руках

Parlux 385 - відтінки фуксії в ваших руках

27.06.2014

Професійний фен для волосся Parlux 385 PowerLight® - остання розробка від італійського бренду. Поєднавши в собі все краще від професійних фенів для волосся, цей електроінструмент миттєво завоював визнання стилістів, які цінують якість і хочуть бути в тренді.Фен дуже компактний оснащений інноваційним мотором K-Lamination, який забезпечує тривалу продуктивність роботи і має високу потужність. Мала в..

Професійний фен Parlux 3800 - Ваш надійний помічник

Професійний фен Parlux 3800 - Ваш надійний помічник

20.06.2013

Фен Parlux 3800 - професійний продукт відомої у всьому світі італійської торгової марки, що характеризується високими технологіями, зручністю і відмінною якістю. Компактність (всього 18,5 см в довжину) і легкість дозволяють працювати з ним цілий день, не боячись зайвої напруги м'язів і втоми.Генерація негативних іонів в фенеParlux 3800 гарантується перевіреною технологією IONIC & CERAMIC, що д..

Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)